|
| ..:Leksikon:.. | |
|
+12Looykeezz@'91 Mia_-_Colucci Roberta~Neda *mawecka* Micka95 dunja DULCE fan Anja Kaca95 exOOdus Br@nkO r-o-b-e-r-t-a Malena 16 posters | Autor | Poruka |
---|
Malena ..:Administrator:..
Broj poruka : 1222 Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 1:24 pm | |
| ..:Leksikon:.. 1.Ime i nadimak: 2.Datum rođenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno piće i jelo: 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Dečko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:
Ovde odgovarajte sa DA ili NE.
Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni: Da li ste iskreni:
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje!I ja ću popuniti. | |
| | | r-o-b-e-r-t-a ..:Marizza te je čula kako pevaš u svojoj sobi:..
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 1:35 pm | |
| - Malena ::
..:Leksikon:..
1.Ime i nadimak:ivana * 2.Datum rođenja: 3.Vaša omiljena boja i broj:ljubicasta broj 7 i 12 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:nemam omiljena tarantula pauk 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:kosarka,breake dance 6.Vaše omiljeno piće i jelo:jelo au ne znam nemam omiljeno pice guarana booster 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:simp 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:vrline i izgled 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:kristijana f. mi deca sa stanice zoo,dnevnik jedne narkomanke 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:mlif horori,serija rebelde,rebelde way,one tree hill,okrug oradz,crtac simpson,jagodica bobica,sundjer bob kockalone ma krsa volim crtace
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:kompis Dečko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:torta Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:posao Film/Serija:serija Ruža/Orhideja:crna ruza Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da Da li mislite da ste zreli:ne Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :luda kao struja,iskrena,komunikativna Nikad/a ne bih ... :volela da sam se drogirala Volela/o bih da ... :sam bez kompleksa Moj san je da ...:upise patologiju kao fax Ljudi su ... :bica koja su podelje u 3 grupe dobri,losi,ne definisani Ljubav je ... :osecaj koji cesto traje kratko ali slatko u kome je sve dozvoljeno Prijateljstvo je ... :najbolji osecaj i najiskrenija ti u ogledalu
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje! I ja ću popuniti. | |
| | | Malena ..:Administrator:..
Broj poruka : 1222 Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 1:44 pm | |
| 1.Ime i nadimak: Ivana ... nadimak Ica,Ika,Iv! 2.Datum rođenja: 15 . 1 . 1990. 3.Vaša omiljena boja i broj:Srebrna,Svetlo plava .. 10,15 i 5! 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: Nemam kućnog ljubimca , a volim tigra,macu,pantera .. itd. 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: Ne treniram ni jedan sport a omiljeni mi je odbojka mada volim i tenis.Fudbal takođe volim ali ga sada nešto ne pratim. 6.Vaše omiljeno piće i jelo:Pljeskavica:) , Pizza,Lazanje,Krompirići a piće Ok mi je Vino,Hello sokovi,Gusti sokovi(od ananasa) i Fanta. 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: Trenutno nemam dečka a ni simpatiju! 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: Oči,Stil oblačenja,Da li je ok za drženje,dal i je komunikativan ... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:Desanka Maksimović,Ivo Andrić a knjiga Orlovi Rano lete,Čiča Gorio,Sve moje gluposti,Vrućica .. 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:Titanic,Gospodari Prstenova(1,2,3),Goust Rider,Van Helsing,Isterivač đavola/RBD,RW,Un Paso Adelante,Debeljuca,(sada sam počela da pratim neke tinejdzerske ali ne znam im naziv)/Tom & Jerry,Simpsonovi,Ledeno Doba ...
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Kompjuter! Dečko/Devojka / Prijateljstvo: Prijateljstvo! Sladoled/Torta: Torta! Lepota/Pamet: Pamet! Škola/Posao: Za sada škola! Film/Serija: Pa ... ajde serija(ali ako je neki dobar film,onda film). Ruža/Orhideja:Ruža i to crvena! Laž/Licemerje:Više mogu da podnesme laž nego licemerje!
Da li cenite prijateljstvo: DA. Da li mislite da ste iskrena osoba: DA. Da li vam se desi da ponekad slažete: DA. Da li ste nekada dobili ukor: DA. Da li mislite da ste zreli: DA. Da li ste komunikativni: Da. Da li ste stidljivi: NE. Da li volite da vam neko poklanja poklone: DA. Da li ste licemerni: NE. Da li ste iskreni: DA.
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... : Iskrena,duhovita i komunikativna osoba! Nikad/a ne bih ... : Se skinula gola i išla ulicom! Volela/o bih da ... : Upoznam Ricarda KAKA,Cristana Ronalda,Šakiru ... Moj san je da ...: Budem uspešna malda žena,koja ima dobar posao , 2 dece .. Ljudi su ... : Ponekad su zli ponekada dobri. Ljubav je ... : Je nešto lepo što dvoje mladih osoba mogu da imaju! Prijateljstvo je ... : Nešto najvažnije u mom životu!
Poslednji izmenio dana Uto Jul 31, 2007 2:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Br@nkO ..:Dobijaš prvi ukor:..
Broj poruka : 380 Godina : 35 Localisation : Cuprija - crna rupa Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 2:30 pm | |
| 1.Ime i nadimak: Branko. Nadimak...Bane, Baki...tako me odavno zvali, sad sam BRANKO!!! 2.Datum rođenja: 12.02.1989. 3.Vaša omiljena boja i broj: Crna, plava, broj 18 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: nemam, omiljena zivotinja zmija, macka (samo ako mogu da je sutiram ), konj... 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: nista, omiljeni fudbal, basket, extremni sportovi 6.Vaše omiljeno piće i jelo: coca cola, sprite, guarana; pizza,kromirici... 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: nema devojku...simpatije uvek postoje... 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: kosu...i stil oblacenja 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: Ser Artur Konan Dojl, Baskervilski pas 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać: The Ring, RW, Alo Alo, Simpsonovi... Ovde izaberite. Mobilni Telefon/Kompjuter: zavisi...ne mogu bez oba Dečko/Devojka / Prijateljstvo: opet zavisi...prijateljstvo, bar je do sada uvek tako bilo... Sladoled/Torta: Sladoled Lepota/Pamet: Pamet Škola/Posao: Skola Film/Serija: Serija Ruža/Orhideja: Ruza (crna ) Laž/Licemerje: ne jedno ni drugom ali ako mora nesto, laz...dok ne prekipi Ovde odgovarajte sa DA ili NE. Da li cenite prijateljstvo: DA Da li mislite da ste iskrena osoba: DA Da li vam se desi da ponekad slažete: DA Da li ste nekada dobili ukor: DA Da li mislite da ste zreli: DA Da li ste komunikativni: DA Da li ste stidljivi: NE (ponekad i da ) Da li volite da vam neko poklanja poklone: DA Da li ste licemerni: NE Da li ste iskreni: DA Dopuni rečenicu ... Ja mislim da sam ... : iskren, pomalo naivan... Nikad/a ne bih ... : probao drogu, bio politicar... Volela/o bih da ... : svi budu happy, da nema ratova, i da svako ceni tudje misljenje... Moj san je da ...: pa...i nemam neki zivotni san... Ljudi su ... : pa obicno zli, nece da razumeju druge...ima izuzetaka Ljubav je ... : nesto predivno i prelepo... Prijateljstvo je ... :nesto veoma veoma vazno...bez toga se ne moze, i sto vise prijatelja imas to si bolji covek...
Poslednji izmenio dana Uto Jul 31, 2007 2:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | exOOdus ..:Marrizza i Pablo te spašavaju:..
Broj poruka : 495 Godina : 33 Localisation : who cares ... Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 2:34 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Marko ; Mare , Nici , Kaka 2.Datum rođenja:5.6.1991 3.Vaša omiljena boja i broj: broj 7 , boja zelena , plava ... 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam ( papagaj ) , zmija , pauk 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:fudbal 6.Vaše omiljeno piće i jelo: schweppes ; pizza , palacinke 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: nope ... 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: lice .. oci ... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: Hobit , Tolkin 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać: Pirati sa Kariba naravno , rebelde & rebeldeway , sundjer bob , svi na cartoon network ... Ovde izaberite. Mobilni Telefon/Kompjuter: Mobilni Dečko/Devojka / Prijateljstvo: Prijateljstvo Sladoled/Torta: sladoled Lepota/Pamet: pamet Škola/Posao: posao Film/Serija: serija Ruža/Orhideja: / Laž/Licemerje: laz Ovde odgovarajte sa DA ili NE. Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da Da li mislite da ste zreli:da Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da Dopuni rečenicu ... Ja mislim da sam ... : za sada niko i nista Nikad/a ne bih ... : izdao , pobegao od necega / nekoga ,pevao Volela/o bih da ... : sam isao na glumu kao mali Moj san je da ...: budem uspesan u zivotu .. Ljudi su ... : dobri , losi ... Ljubav je ... : najlepse osecanje izmedju dvoje ljudi ... Prijateljstvo je ... : nesto bez cega ne moze da se zivi ... | |
| | | Kaca95 ..:Marrizza i Pablo te spašavaju:..
Broj poruka : 484 Godina : 29 Localisation : ~BG~ Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 6:14 pm | |
1.Ime i nadimak:Katarina,nadimak Kaca 2.Datum rođenja:30.01.1995 3.Vaša omiljena boja i broj:roze,pink,broj 5,3 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:nemam kucnog ljubimca,a omiljena zivotinja mi je kuca 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:treniram plivanje,a najvishe volim odbojku,tenis i rukomet,yakodje sam trenirala i tenis i odbojku 6.Vaše omiljeno piće i jelo:shpagete i djus 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:simpatiju 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:njegov stil kako je gradjen i kosu,oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:nemam omiljenog pisca a knjiga mi je shempi ti smopi da limvo te i josh dosta knjiga 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:nismo vishe klinke,step up,rw,rebelde,un paso adelante,simsonovi i sundjer bob
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:nemogu ni bez jednog ni bez drugog Dečko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:i jedno i drugo Škola/Posao:shkola Film/Serija:serija Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:ne Da li mislite da ste zreli:onako Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :nishta ne mislim,ali poshto mora ajde iskrena i komunikativna i ponekad malo lenja Nikad/a ne bih ... :izdala nekoga........... Volela/o bih da ... :upoznam cristiana ronalda i ricarda kaka Moj san je da ...:takodje kao i shto sam napisala gore,i da upoznam sve iz pussycat dolls a pogotovo jessicu Ljudi su ... :neki dobri,neki zli i surovi Ljubav je ... :neshto jako lepo Prijateljstvo je ... :neshto divno i jako vazno
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje! I ja ću popuniti.
Poslednji izmenio dana Sre Avg 01, 2007 7:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | DULCE fan Anja ..:Dobijaš prvu ocenu iz etike:..
Broj poruka : 159 Godina : 30 Localisation : Durch den monsun...mit Bill... Datum upisa : 27.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 11:00 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Anja/Anchy,TOKIO HOTEL GIRL(tako me zowu u shkoli,zbog TH majci,jer wolim TH) 2.Datum rođenja:01.08.1994/tj.sutra 3.Vaša omiljena boja i broj:crna,bela/7 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:machku/pas & machka 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:ples/ples 6.Vaše omiljeno piće i jelo:coca-cola,voda/pizza 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:simpatiju 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:ochi 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:nemam... 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:New York minute/REBELDE,R-WAY/Tom & Jerry
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:komp Dečko/Devojka / Prijateljstvo:PRIJATELJSTWO!!!! Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:shkola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:ni jedno,ni drugo!!!
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA/weoma retko Da li ste nekada dobili ukor:DA!!!!!! Da li mislite da ste zreli:DA Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:DA Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA/NE Da li ste licemerni:NE!!!!!!!!!! Da li ste iskreni:DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :CRAZY,BUNTOWNICA,ISKRENA... Nikad/a ne bih ... :slagala najboljeg druga Volela/o bih da ... :upoznam Billa iz TOKIO HOTELA,Dulce,Kim(PCD)... Moj san je da ...:Isto shto i gore! Ljudi su ... :zavisi...neki su dobri,neki loshi... Ljubav je ... :Jedna od najlepshih stwari koja moze da ti se desi! Prijateljstvo je ... :za mene 1 od NAJWAZNIJIH stwari u ziwotu!!! | |
| | | dunja ..:Tučeš se sa Sol/Javierom:..
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Jul 31, 2007 11:50 pm | |
| 1.Ime i nadimak: Dunja,nemam ga. 2.Datum rođenja: 20.01.1994. 3.Vaša omiljena boja i broj: plava,crna,7 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: pas i imam ga 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: plivanje 6.Vaše omiljeno piće i jelo: voda,sprite,sok od jabuke,a volim skoro sve,nemam omiljeno jelo. 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: nemam 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: kosu,oci,usta,stil,gradju 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: u je...ima ih jaaaaaaaaaako mnogo! 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać: film nemam omiljeni imam ih mnogo,Sunjdjer Bob Ovde izaberite. Mobilni Telefon/Kompjuter: mobilni Dečko/Devojka / Prijateljstvo: prijateljstvo Sladoled/Torta: torta (vocna) Lepota/Pamet: pamet Škola/Posao: posao Film/Serija: film Ruža/Orhideja: orhideja Laž/Licemerje: nijedno,fuj! Ovde odgovarajte sa DA ili NE. Da li cenite prijateljstvo: DA Da li mislite da ste iskrena osoba: DA Da li vam se desi da ponekad slažete: DA Da li ste nekada dobili ukor: NE Da li mislite da ste zreli: DA Da li ste komunikativni: relativno,da Da li ste stidljivi: NE mozda ponekad,retko Da li volite da vam neko poklanja poklone: DA Da li ste licemerni: NISAM Da li ste iskreni: DA Dopuni rečenicu ... Ja mislim da sam ... : Dunja salim se-svoja sam,dobar drug,pomalo brzopleta Nikad/a ne bih ... : povredila nekoga,unistila sebi zivot(drogom,picem...) Volela/o bih da ... : se zaljubim... Moj san je da ...: budem uspesna,srecna,zadovoljna sobom u svakom smislu Ljudi su ... : ima raznih,srecem i glupe i dobre i lepe i lose... Ljubav je ... : divna Prijateljstvo je ... : vaznije od svega! | |
| | | Micka95 ..:Dobijaš svoju sobu:..
Broj poruka : 99 Godina : 29 Localisation : *B*G* Datum upisa : 18.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Sre Avg 01, 2007 7:10 pm | |
| ..:Leksikon:..
1.Ime i nadimak:Milena,Mica 2.Datum rođenja:25.4.1995 3.Vaša omiljena boja i broj:roza,zuta,4 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam 2 kuceta i dva papagaja,omiljene zivotinje su mi kuce i tigar 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:tenis.tenis,odbojka,rukomet 6.Vaše omiljeno piće i jelo:pica/sok 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:simpatiju 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:lice(veoma mi je bitno da ima lepo lice i ochi)stil oblachenja/gradju(veoma bitno)! 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:pisac-nemam,harry potter,gevojcica sa 6 meseca,tracara:sve sto zelim je sve...................i mnoge druge 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:nismo vise klinke,sto vise to bolje2>rebeldeway,rebelde,Lizzie Mcguaer,saptacica duhovima,un paso adelante!winnie the pooh,sponge bob squapents,rugrats,all grown up,rocket power,avatar,hey arnold,the adventures of Jimmie Neutron,Danny Phanton,teenage robot,Ginger!
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:Komp! Dečko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:oba su mi vazna Škola/Posao:skola Film/Serija:serija Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA Da li ste nekada dobili ukor:NE Da li mislite da ste zreli:pa mozda Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:NE Da li ste iskreni:DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :iskrena,komukativna,tvrdoglava,uvek spremna na akciju! Nikad/a ne bih ... :ubila zivotinju,povredila nekoga,izdala nekoga! Volela/o bih da ... :upoznam Ronalda,Luisanu,Cristophera i da nam promene razrednu! Moj san je da ...:postanem teniserka Ljudi su ... :ima raznih dobrih,losih,glupih,pametnih,ruznih,lepih! Ljubav je ... :jedan divan osecaj Prijateljstvo je ... :najvaznije i divno!
Prekopirajte sve ovo i popounite leksikon.Baš me zanima vaše razmišljenje! I ja ću popuniti. | |
| | | dunja ..:Tučeš se sa Sol/Javierom:..
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Avg 07, 2007 3:45 pm | |
| Hej,ajde ucestvujte i ostali! | |
| | | *mawecka* ..:Postaješ dobar đak:..
Broj poruka : 175 Godina : 30 Localisation : kod dechka Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Čet Avg 09, 2007 4:03 pm | |
| 1.Ime i nadimak: Andreja; Anchy, Andi, Aki, Anch, Machka, mawecka... 2.Datum rođenja: 07.04.1994. 3.Vaša omiljena boja i broj: plava; 4, 7, 9 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: imam hrchka; omiljene zhivotinje: pas, machka, konj i delfin 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: karate; omiljeni: karate i ples 6.Vaše omiljeno piće i jelo: sarmice od zelja, supe mesa sosa, belo meso; sprite, sokovi, guarana 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: dechka 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: ochi 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: HP i josh dosta knjiga; nemam pisca 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać: mrzi me da nabrajam
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: ne mogu da se odluchim Dečko/Devojka / Prijateljstvo: prijateljstvo Sladoled/Torta: sladoled Lepota/Pamet: pamet Škola/Posao: nijedno Film/Serija: oba Ruža/Orhideja: ruzha Laž/Licemerje: ne znam, toliko sam toga dozhivela da ne znam
Da li cenite prijateljstvo: naravno! Da li mislite da ste iskrena osoba: Da u nekim trenucima, tj uglavnom Da li vam se desi da ponekad slažete: da Da li ste nekada dobili ukor: ne Da li mislite da ste zreli: ne znam Da li ste komunikativni: da Da li ste stidljivi: onako Da li volite da vam neko poklanja poklone: naravno Da li ste licemerni: ne Da li ste iskreni: da
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... : otkachena Nikad/a ne bih ... : pushila Volela/o bih da ... : treniram trbushni ples Moj san je da ...: budem dobra karatiskinja Ljudi su ... : zhiva bitja Ljubav je ... : neshto bez chega chovek ne mozhe Prijateljstvo je ... : neshto najlepshe | |
| | | Roberta~Neda ..:Sol počinje da se druži sa tobom..:
Broj poruka : 137 Godina : 28 Localisation : Nastupam sa RBD-om! Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Čet Avg 09, 2007 4:41 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Neda,Nedili,Nedini,Neducka... 2.Datum rođenja:09.04.1996 3.Vaša omiljena boja i broj:plava,bebi roza...5 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam psa omiljena zivotinja:pas,delfin... 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:ples,a on mi je i omiljeni! 6.Vaše omiljeno piće i jelo:fanta,cola,voda a jela ima jako puno... 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:ne! 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:oci,izgled,stil,gradju,kosu 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:pisca nemam a knjiga ima milion 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:filmova ima jako puno,serija RBD,crtac sunjdjer bob
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:mob! Dečko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:skola Film/Serija:oba! Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:nijedno!
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA Da li ste nekada dobili ukor:NE Da li mislite da ste zreli:DA Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:valjda NE Da li ste iskreni:DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :iskrena,dobra,zabana i duhovita Nikad/a ne bih ... :radila neki grozan posao! Volela/o bih da ... :upoznam RBD,budem uspesna Moj san je da ...:upoznam RBD,letim Ljudi su ... :svaki covek je drugaciji!!! Ljubav je ... :divan osecaj Prijateljstvo je ... :veoma vazno,vecno i lepo!!! | |
| | | Mia_-_Colucci ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 54 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Čet Avg 09, 2007 4:54 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Stasha,Tasha,Maca 2.Datum rođenja:9.3.1994. 3.Vaša omiljena boja i broj:crna,plava,zelena,narandzasta,7,9. 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imala sam morsko prase,omiljena zivotinja tigar 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:sah/tenis i sah 6.Vaše omiljeno piće i jelo:ima dosta... 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..NE1: 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:izgled,mada mi to nije najvaznije 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:artur vidoviti kame,ispovesti jedne lose ribe,zauvek,angus tange i ljubljenje sa vatanje.../meg kabot,meisa kantor,dzudi blum... 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:vrisak karate kid,svi filmovi sa edijem marfijem....serija rbd,rw,seranovi,okrug orandz,tri hil
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:i jedno i drugo... Dečko/Devojka / Prijateljstvo:PRIJATELJSTVO Sladoled/Torta:torta Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:skola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:nijedno
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da,i to mi je jedna od mana Da li vam se desi da ponekad slažete:da,ali to su sitne lazi,nista bitno Da li ste nekada dobili ukor:ne Da li mislite da ste zreli:valjda da Da li ste komunikativni:da Da li ste stidljivi:ne Da li volite da vam neko poklanja poklone:da,ali vise volim da dajem Da li ste licemerni:ne Da li ste iskreni:da
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :pametna,iskrena,druzeljubiva.... Nikad/a ne bih ... :pusila,pila,drogirala se,izdala prijatelja,ogovarala nekog Volela/o bih da ... :moji prijatelji rodbina, i ja budemo srecni,zdravi... Moj san je da ...:postanem glumica,ako ne to,onda prevodilac Ljudi su ... :najvece zlo na ovoj planeti!oni unistavaju ovu planetu,a da neki nisu to ga ni svesni Ljubav je ... :sreca koju neko pruza drugom Prijateljstvo je ... :najvece blago | |
| | | Looykeezz@'91 ..:Prestaješ da se družiš sa Sol:..
Broj poruka : 233 Godina : 33 Localisation : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 10.08.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Čet Avg 30, 2007 9:55 pm | |
1.Ime i nadimak:Milica,Mica,Lujkica,Comi,Mića,Ćomi.... 2.Datum rođenja:18.10.1991 3.Vaša omiljena boja i broj:Narandzasta i 6 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:Da,kucu i VUK 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Odbojku,a omiljeni mi je tenis i klizanje 6.Vaše omiljeno piće i jelo:Ice caffe i lazanje,palacinke 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:Simpatiju 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:Ovo je istina OCI(plave pogotovo) 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:Dzordz R.R. Martin,Dnevnici Dzorzdije Nikolson i Kupoholicarka 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:HP,Eragon,Simpsonovi,....RW,Seranovi,...Pepeljuga(Disney)
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:Mob Dečko/Devojka / Prijateljstvo:Prijateljstvo Sladoled/Torta:Sladoled Lepota/Pamet:Pamet Škola/Posao:Posao Film/Serija:Serija Ruža/Orhideja:Orhideja Laž/Licemerje:Laz
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA Da li ste nekada dobili ukor:DA Da li mislite da ste zreli:NE Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:NE Da li ste iskreni:DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :luda ko struja Nikad/a ne bih ... :izdala drugaricu ili druga Volela/o bih da ... :skacem bandzijem Moj san je da ...:glumim u nekoj verziji RW-a Ljudi su ... :zivi primer da su MAJMUNI ipak sisli sa drveta! Ljubav je ... :nesto sto nas natera da letimo i vidimo zvezde,a onda nas surovo baci na zemlju podsecajuci nas da ne mozemo da letimo Prijateljstvo je ... :stvar bez koje ne moze da se zivi
| | | pufna* ..:Početnik:..
Broj poruka : 35 Godina : 33 Localisation : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 02.12.2007
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Mar 11, 2008 12:28 am | |
| ..:Leksikon:..
1.Ime i nadimak:ana anchy,pufna,misic,zlosoba 2.Datum rođenja: 27.05.1991. 3.Vaša omiljena boja i broj: ljubicasta i 13 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: da... kucu alexa... omiljena zivotinja tigar 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: ne treniram skijanje 6.Vaše omiljeno piće i jelo: hm... ima ih mnogo.... 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: simpatiju UVEK!!!!! 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku: oci i pozadinu 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: trenutno tri metra iznad neba a pisca nemam 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać: RW,puno filmova,simpsonovi
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: mobilni Dečko/Devojka / Prijateljstvo: trenutno prijateljstvo Sladoled/Torta: torta (ako bas moram ) Lepota/Pamet: pamet Škola/Posao: hm... posao Film/Serija: i jedno i drugo Ruža/Orhideja: orhideja Laž/Licemerje: nijedno ni drugo... oba su jako slicna a to je ono sto najvise mrzim
Da li cenite prijateljstvo: naravno Da li mislite da ste iskrena osoba: da Da li vam se desi da ponekad slažete: da... ali to su neke bezazlene lazi... za ocene itd Da li ste nekada dobili ukor: da Da li mislite da ste zreli: hm... da... Da li ste komunikativni: o daa Da li ste stidljivi: nikako...kazu da sam bez dlake na jeziku Da li volite da vam neko poklanja poklone: naravno... ko ne? Da li ste licemerni: ne Da li ste iskreni: opet isto pitanje DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... : otkacena,neobicna,pametna,tvrdoglava,iskrena,nekad bezobrazna,duhovita Nikad/a ne bih ... : nikad ne reci nikad! Volela/o bih da ... : proputujem celu spaniju i postanem glumica Moj san je da ...: postanem glumica i proputujem celu spaniju Ljudi su ... : dobri,ali ih zivot iskvari Ljubav je ... : nesto nadivnije na svetu!!!! Prijateljstvo je ... : nesto bez cega ne mogu da zivim,... slicno kao i ljubav .
Poslednji izmenio pufna* dana Pet Mar 14, 2008 12:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | ~Roberta Pardo~ ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 48 Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Uto Mar 11, 2008 4:43 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Isidora zovu me Roberta 2.Datum rođenja:2.8.96 3.Vaša omiljena boja i broj:plava 13 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:Pas tigar 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Odbojka 6.Vaše omiljeno piće i jelo:Colla pizza 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..: simpa 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:lice i glas 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:nemam 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:RW Rebelde
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter: Komp Dečko/Devojka / Prijateljstvo: prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:lepota Škola/Posao:skola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje:laz
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:DA Da li ste nekada dobili ukor:NE Da li mislite da ste zreli:DA Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:NE Da li ste iskreni:DA
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... :rebelious Nikad/a ne bih ... :bila gay ! Volela/o bih da ... :mi se ostvare sve zelje Moj san je da ...:ima ih puno Ljudi su ... :nastali od majmuna Ljubav je ... :ness najlepse Prijateljstvo je ... :naj ako je iskreno | |
| | | ^buntovnica '92^ ..:Početnik:..
Broj poruka : 17 Localisation : planeta Zemlja Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Čet Mar 27, 2008 6:29 pm | |
1.Ime i nadimak:Newena,Nena 2.Datum rođenja:26.02.1992. 3.Vaša omiljena boja i broj:narandzasta,14 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:imam psa,a najvishe volim divlje machke 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:bawim se folklorom(ako se i to rachuna),a obozawam tennis 6.Vaše omiljeno piće i jelo:Fanta,lazanje 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:... 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:weoma chudno,ali prwo kako se krece,i gradju pa onda ruke i ochi 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:"Mansfild park",a pisca nemam omiljenog 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:neodredjeno,RW i garfild i Tom&Jerry
Ovde izaberite.
Mobilni Telefon/Kompjuter:mobilni Dečko/Devojka / Prijateljstvo:Prijateljstwo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:pamet Škola/Posao:skola Film/Serija:film Ruža/Orhideja:ruza Laž/Licemerje: laz 49% licemerje 51%
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:ne Da li mislite da ste zreli:ne Da li ste komunikativni:dadada Da li ste stidljivi:onako Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:nenene Da li ste iskreni:kako kad
Dopuni rečenicu ...
Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... :izdala naj drugaricu Volela/o bih da ... :se udam za mafijasha,...shalim se,da se bawim prawom glumom(wec se bawim amaterski) Moj san je da ...:odletim u kosmos Ljudi su ... :smeshni Ljubav je ... :mashta Prijateljstvo je ... :iskrenost
| | | _MaRiZzAa_ ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 70 Godina : 30 Localisation : U Elite Way School Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. Sre Avg 06, 2008 10:05 pm | |
| 1.Ime i nadimak:Elena a nadimak:Eli, Eca, Elen4e 2.Datum rođenja:02:05:1996god. 3.Vaša omiljena boja i broj:narandzasta i zuta..7... 4.Imate li kućnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:nemam kucnog ljubimca a volim pse, majmune, zebre........ 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Treniram gimnastiku a omiljeni mi su plivanje i gimnastiku 6.Vaše omiljeno piće i jelo:Coca-Cola i pepso twist a jelo pizza 7.Da li imate dečka/devojk,simpatiju ..:Nista nemam 8.Šta prvo primetite na devojci/dečku:Oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:Pisac Goran Petreski a kniga Spomenka i Pipi duga corapa 10.Vaš omiljeni film,serija i crtać:Srtac Spuzva Bob serija Rebelde Way Floricienta La fea mas bella Casi Angeles...film HSM i HA Ovde izaberite. Mobilni Telefon/Kompjuter:komp Dečko/Devojka / Prijateljstvo:prijatelstvo nikad ne bi izgubila prijatelja zbog momka Sladoled/Torta:Sladoled Lepota/Pamet:Oboje ali malo vise pamet Škola/Posao:Skola iako mislim da je pakao volim je Film/Serija:Serija Ruža/Orhideja:Ruza Laž/Licemerje:Laz mi je lakse da podnesem nego licemerije Ovde odgovarajte sa DA ili NE. Da li cenite prijateljstvo:Da Da li mislite da ste iskrena osoba:Pa ako treba da sakrijem nesto koje ako se zna bi napravilo probleme precuticu Da li vam se desi da ponekad slažete:Pa nema covek koi ponekad ne slaze ali sve su to nevine laze nikad nesto ozbiljno Da li ste nekada dobili ukor:Nikad Da li mislite da ste zreli:Pa ne znam....malo se plasim da odrastem da budem realna zrelija samostalna... Da li ste komunikativni:Da Da li ste stidljivi:Ma neee... od moje drustvo samo ja nisam stidljiva i ne zanima me mislenje drugi mozda nije to sasvim ispravno ali takva sam i takva cu ostati Da li volite da vam neko poklanja poklone:Pa ko ne voli? Da li ste licemerni:Hmmmmmm............Nisam Da li ste iskreni:Da Dopuni rečenicu ... Ja mislim da sam ... :pametna, tvrdoglava, buntovna, duhovita kad tad drska... Nikad/a ne bih ... :Slazem se nikad ne reci nikad Volela/o bih da ... :Upoznam sve poznate glumce kao:mariana esposito cami benja lu felipe sara mariana seoane juan pedro lanzani............... Moj san je da ...:da glumim u argentiskim i meksikanskih serija Ljudi su ... :Pa.....tacno da se radjaju dobri ali zivot okruzenje ih iskvari Ljubav je ... :Najbolje sto moze da se desi ljudima moze da ih promeni da ih usreci da pate zbog toga ljubav moze sve Prijateljstvo je ... :nesto bez cega ne moze da se zivi prijatelstvo je najvaznije nakon semejstvo ima prijatelja koih i volis kao da ste isti krvi ______________________ >>>>>>>>>>REBELDE WAY PARA SIEMPRE<<<<<<<<<<<<<< | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ..:Leksikon:.. | |
| |
| | | | ..:Leksikon:.. | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |