| ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. | |
|
+8DULCE fan Anja Mia_-_Colucci Br@nkO exOOdus r-o-b-e-r-t-a Luisana_4ever PoNcHo Malena 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dunja ..:Tučeš se sa Sol/Javierom:..
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Pon Jul 30, 2007 11:40 pm | |
| ti meni kazes lujko!Pa zasto si to htela?! | |
|
| |
r-o-b-e-r-t-a ..:Marizza te je čula kako pevaš u svojoj sobi:..
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Pon Jul 30, 2007 11:46 pm | |
| jbg pukla sam u zivotu dosta pa sta si htela malo mi je lakse 5.00 u skoli druzila se sa propalitetom dzadzuila cigare dzadzila gandz prevario me decko sa kojim sam bila skoro 2 godine i to sa naj drugaricom posvadjala se sa mojima izbacili me iz kuce na jedan dan i trazili me... jos nesto ima jos toga.... | |
|
| |
dunja ..:Tučeš se sa Sol/Javierom:..
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Pon Jul 30, 2007 11:48 pm | |
| jeste gadno ali ne toliko da se ubijes!nikad ne pomisljaj na to!! | |
|
| |
Luisana_4ever ..:Mia & Manuel te pitaju da budeš u njihovoj grupi:..
Broj poruka : 900 Godina : 31 Localisation : Uvek uz Poncha, Any i Mai Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Pon Jul 30, 2007 11:51 pm | |
| Dosta toga ima jos za pricu ......... | |
|
| |
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Pon Jul 30, 2007 11:53 pm | |
| da ima pa dunja teski trenuci me sustigli | |
|
| |
PoNcHo ..:Dobijaš svoju sobu:..
Broj poruka : 116 Godina : 33 Datum upisa : 18.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 1:11 am | |
| - r-o-b-e-r-t-a ::
- da ima pa dunja teski trenuci me sustigli
Da ali u takvim trenucima treba ostati jak i pribran, ipak moramo priznat da je ubistvo najlakše i najgluplje rješenje Sorry ali to je moje mišljenje | |
|
| |
Broj poruka : 900 Godina : 31 Localisation : Uvek uz Poncha, Any i Mai Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 1:16 am | |
| | |
|
| |
Br@nkO ..:Dobijaš prvi ukor:..
Broj poruka : 380 Godina : 35 Localisation : Cuprija - crna rupa Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:25 am | |
| Jbt...nemoj tako da razmisljas nikada... I meni se svasta ruzno desavalo...pa nikad mi nije palo na pamet da se ubijem...imajedan stih iz jedne pesme: "Moras igrati za bolje sutra, cak ako ono nikad i ne dodje"... Uvek sam se vodio time... Umrla mi je najbolja drugarica... Imao sam probleme sa roditeljima kao klinac, jeste da su me uvek cuvali od toga, ali sam ipak znao uvek kad se svadjaju i slicno...to je ipak proslo davno... Imao sam problem u ovog malom gradu jer ljudi ovde tesko prihvataju nesto drugacije...bio sam "sotona" kad sam bio manji, jer sam nosio crne majce sa natpisima grupa, starke...bio metalac, roker, kako hocete...cesto trpeto uvrede tadasnjih fensera i ponekog zaostalog dizelasa, nekad cak i batine...ali pregrmeo sam...zato sad mrzim fensice, ne sve, ali ipak ne volim kad vidim nekog ko dobacuje drugacijem klincu ili klinki... Izbusili su nekog mafijasa pred mojim ocima, pre nekoliko godina, a taj lik je znao moju majku, i isao sa njom u skolu... Da ne pricam dalje, dosta je valjda...ipak, trudim se da sve ovo zaboravim, da mi proslost sluzi za nauk, a ne da zivim u njoj...i dalje sam nasmejan, vise me niko ne moze iznerivrati bezveznim komentarima, pogotovo ne neki retard koji dobauje a nema 2 grama mozga, i nije u stanju da odbrani svoj stav, ako ga uopste i ima... Jednostavno, covek se uci na greskama, tujim ili svojim... r-o-b-e-r-t-a, zaista sam i ja imao dosta razloga da pomislim da moj zivot nema smisla, i da je nepotreban, ali nikad mi nije palo na pamet da ga oduzmem...nikad... Zato, glavu gore...i javi mi se ako ti treba pomoc i prijatelj... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:41 am | |
| Covece.......koliko slova....bas si se raspisao....ni ja nisam bila bas happy proslosti.. Moji roditelji su se jako cesto svadjali....bilo je jako cestih upada policije u nasu kucu zbog toga,moj tata je jednom isao u zatvor moja baba je slagala mamu da me je brat ubio moja mama je zbog toga u malo poginula kada se vracala iz grada i cula babine vesti....kada bi neki psiholog protumacio moju proslost..rekao bi da sam ja mogla biti mentalno poremecena zbog svega toga.. :| | |
|
| |
Broj poruka : 380 Godina : 35 Localisation : Cuprija - crna rupa Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:48 am | |
| Izvinjavam se na ovolikom postu...ali morao sam da napisem, jer vidim da r-o-b-e-r-t-a ima problema, i da joj zovot nije med i mleko...a ni moj nije bio bolji...da ne lazem, danas nemam puno takvih problema, i ugavnom je sve ok...osim kad me uhvati nesto, kad se secam proslosti, tad sa zesce izbedacen...ali redje se desava u zadnje vreme... Zaista, nekad pomislim da sam srecan sto sam i dalje normalan, i ok...sto nisam postao zatvoren kao pojedinci koje pzonajem... Neki su se cesto pitali sta vidim u rep muzici...u navedenim i mnogim drugim situacujama sam izlaz imao samo u muzici kroz koju sam mogao sve da kazem, i u pisanju pesama...da sve izbacim iz sebe...nikad nisam imao prijatelja koji mi je bio preko potreban, svi su mi bili drugovi za zezanje, a kad se nesto desi nema nikog...zato ja zelim sa svima da budem prijatelj... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:51 am | |
| ...Ja vise volim balade uz njih se opustam.......i ja trazim sto vise prijatelja.
NECU VISE SPAMOVATI ADMIN CE ME UBITI | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:54 am | |
| Necu ni ja...samo ovo ...volim i ja balade i rege (ako neko uopste zna sta je to ) za opustanje...ali kad sam besan i pun negativne energije... Zatvaram pricu...ako me neko ne podstakne da pisem dalje | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 3:56 am | |
| pa mozes pisati u CHATU......Ja volim da saslusam. | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 4:00 am | |
| PA nemam sta da pisem vise o tome...neke stvari stvarno ne mogu da kazem...a i mnogo sam pisao | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 4:02 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Jul 31, 2007 12:15 pm | |
| - PoNcHo ::
- r-o-b-e-r-t-a ::
- da ima pa dunja teski trenuci me sustigli
Da ali u takvim trenucima treba ostati jak i pribran, ipak moramo priznat da je ubistvo najlakše i najgluplje rješenje
Sorry ali to je moje mišljenje ok postujem ja twoje misljenje samo da je iskreno a ja znam da jeste srco moja... nece vas samo admin ubiti nego i mod idite u chat pa trkeljisite hvala vam u svakom slucaju za pomoc i komentare | |
|
| |
*mawecka* ..:Postaješ dobar đak:..
Broj poruka : 175 Godina : 30 Localisation : kod dechka Datum upisa : 09.08.2007
| |
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Čet Avg 09, 2007 5:02 pm | |
| | |
|
| |
*mawecka* ..:Postaješ dobar đak:..
Broj poruka : 175 Godina : 30 Localisation : kod dechka Datum upisa : 09.08.2007
| |
| |
Looykeezz@'91 ..:Prestaješ da se družiš sa Sol:..
Broj poruka : 233 Godina : 33 Localisation : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 10.08.2007
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Uto Sep 04, 2007 1:10 am | |
| Skinula sam se u gace pred jednim deckom.......Ima jos GOMILA stvari,ali mi se ovo desilo pre 5 dana,pa je jos sveze...... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Sre Sep 19, 2007 3:14 am | |
| Rekla sam jednoj profesorici da se goni u tri lepe....Izletelo mi je....... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Sre Sep 19, 2007 4:03 pm | |
| I meni tako nesto cesto izlece | |
|
| |
~Roberta Pardo~ ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 48 Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. Ned Mar 09, 2008 5:03 pm | |
| Najludje uff pa ja sam 1000 takvih stvari radila ali mozda je medju ludjim stvarima bila priredba u petak ja i moja friendica smo se zezale mrzi me da objasnjavam kako | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. | |
| |
|
| |
| ..:Nešto najluđe što ste uradili:.. | |
|