| ..:Dopunite:.. | |
|
+7Roberta~Neda Lika r-o-b-e-r-t-a dunja Kaca95 DULCE fan Anja Malena 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Malena ..:Administrator:..
Broj poruka : 1222 Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: ..:Dopunite:.. Čet Avg 02, 2007 10:05 pm | |
| Ova igra se igra ovako.Ja napišem 3 rečenice a vi treba da ih dopunite.Kada ih dopunite onda posle vi treba da napišete 3 rečenice i neko drugi da ih dopuni.Nadam ste da ste ukapirali!Ovu igru sam ja smislila!
Da počnemo.
1.Voleo/la bih ...
2.Hoću ...
3.Kada završim školu/fax ... | |
|
| |
DULCE fan Anja ..:Dobijaš prvu ocenu iz etike:..
Broj poruka : 159 Godina : 30 Localisation : Durch den monsun...mit Bill... Datum upisa : 27.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 02, 2007 10:14 pm | |
| 1.Voleo/la bih ...da upoznam Billa Kaulitza
2.Hoću ...da se pomirim sa mojim drugom
3.Kada završim školu/fax ...werowatno cu se bawiti muzikom
Sad ja.
1.Ja sam...
2.Wolim...
3.Mislim da... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 02, 2007 10:28 pm | |
| 1.Ja sam ... iskrena , komunikativan i dobra osoba(mislim da jesam:))
2.Wolim da ... izlazim sa društvom,da uživam u životu,da slušam ziku(to najviše volim ... ) .
3.Mislim da ... u ovom svet postoji puno ogorčenih i loših ljudi.
Hoću ... Nikad/a ne bih ... Želala / o bih ... | |
|
| |
Kaca95 ..:Marrizza i Pablo te spašavaju:..
Broj poruka : 484 Godina : 29 Localisation : ~BG~ Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 02, 2007 10:42 pm | |
| HOCU DA RASPUST TRAJE VECNO NIKADA NE BIH IZDALA NEKOGA ZELELA BIH DA UPOZNAM CRISTIANA RONALDA RICARDA KAKA......... JA IMAM......... JA NAJVISHE NA SVETU VOLIM DA........ MOJ SAN JE........ | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 02, 2007 10:50 pm | |
| Ja imam ...mnogo dobrih prijatelja! Ja najviše na svetu volim da ... obradujem svoje bližnje i moje naj prijatelje(da li je to u pitanju poklon ili šta već ... ) Moja san je ... da završim školu i upišem fax i postanem uspešna žena koja izgleda dobro(da uvek imama dobru liniju bez obzira na godine) i da imam decu ... imam još ja želja i snova.Volela bih da upoznam pevača grupe Def Lepard,Šakiru i tako ...
Nekada ću ... Ljudi su ... Najlošije je ... | |
|
| |
dunja ..:Tučeš se sa Sol/Javierom:..
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 12:49 pm | |
| Nekada cu...pprobusiti jos nekoliko rupica na uhu Ljudi su...razliciti Najlosije je...nanositi bol nekome,rat,unistavanje prirode....
Volela/o bih da promenim na sebi... Obozavam... Uvek se trudim da... | |
|
| |
r-o-b-e-r-t-a ..:Marizza te je čula kako pevaš u svojoj sobi:..
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 2:29 pm | |
| volela bih da promenim na sebi* da nemam komplekse obozavam*da se zablindiram u sobu i da citam narkomanske knjige ili da gledam moje omiljene serije uvek se trudim da *svima pomognem i da budem ok osoba i korektna(de mi korektna pade na pamet)
volela/o bih da se nikad nije desilo.... nikada ne bih ucinila/o..... moje najvece bogatstvo je.... | |
|
| |
Broj poruka : 390 Godina : 30 Localisation : Na Maldivima,kupam se u moru... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 6:45 pm | |
| volela/o bih da se nikad nije desilo....smrt drage osobe,da nisam osisala svoju divnu kosu.................. nikada ne bih ucinila/o.....nikada ne bih unistila svoj zivot na bilo koji nacin,ni tudj! moje najvece bogatstvo je....porodica,prijatelji,kuca,pas.....
prijatelji misle da sam... moje mesto gde mogu na miru da razmisljam je... kajem se zbog... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 8:13 pm | |
| Prijatelji misle da sam opštena,ljutiša(jer volim da se ljutim, i najčešeće se naljutim zbog gluposti,mada sam se sada promenila ... ) ... Moje mesto gde mogu na miru da razmišlja je ... pa hm ... moja soba. Kajem se zbog ... kajem se ja zbog mnogih stvari.Kao prvo što sam se pobila sa drugaricom(draga mi je ) zbog gluposti ... što sam odbila dosta momaka jer nisu bili moj tip ... i tako Nekada ću uraditi ... Biću ... Volela/o bih da ... | |
|
| |
Lika ..:Postaješ dobar đak:..
Broj poruka : 195 Godina : 31 Localisation : Bg Datum upisa : 03.08.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 9:25 pm | |
| nekada cu otici na koncert erreway-a bicu odbojkasica volela bih da odem na ovogodisnju turneju Erreway-a
mrzim......................................... najvazinije u zivotu mi je (ili mi su) ....... stvari bez kojih ne mogu da zivim su ..... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:09 pm | |
| Mrzim ... loše i pokvarene ljude,spanać,Tokio Hotel(tako su mi antipatični,posebno onaj Bill),isfolirane i nafurane osobe! Najvažnije u životu mi je ... porodica i prijatelji! Stvari bez kojih ne bih mogla da živim su ... ne bih mogla da živim bez ... pa ne znam ništa mi ne pada napamet ...
Imaću nekada ... Uradiću ... Imala sam davno... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:18 pm | |
| imacu nekada- svoj stan i necu zavisiti od svojih roditelja uradicu-nesto ludo imala sam davno-sve sto i danas
1. septebra cu se .... voleo/la sam da ..... najgori kosmar mi je .... | |
|
| |
Broj poruka : 159 Godina : 30 Localisation : Durch den monsun...mit Bill... Datum upisa : 27.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:27 pm | |
| 1. septebra cu se ....pomirti sa drugom. voleo/la sam da .....slusham zabawnu muziku(dawno,dawno...) najgori kosmar mi je ....da mi umre neko ko mi je drag!
Da mogu,bila bi... Moj san je da... Kad porastem bicu... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:35 pm | |
| Da mogu bila bi ... poznati foto model(mada nikad se ne zna možda i budem). Moj san je da ... imam puno snova! Kad porastem biću ... za sada još ne znam.
Volela/o bih nekada da ... Moj najveća želj je da ... Ovaj svet je ... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:43 pm | |
| Volela/o bih nekada da ...postanem poznata Moj najveća želj je da ...upoznam Billa,Avril & Dulce Ovaj svet je ...pomalo dosadan,ali ga wolim!
Moja simpatija je... Omiljena ziwotinja mi je... Wolela bih da... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 03, 2007 10:53 pm | |
| Moja simpatija je ... hm, pa sladak je i iz Francuske je,a Francuzi su slatki! Omiljnea životinja mi je ... tigar,maca,puma ... itd. Volela bih da ... je ovaj svte malo bolji i da više postoji poštenih i vrednih ljudi!I da ukinu spanać Mrzim ga ) | |
|
| |
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Sub Avg 04, 2007 12:00 pm | |
| pa nisis nista postavila smrc
ja cu postaviti
zalim zbog... moje najbolje osecanje je kada se ili sam.... kod ljudi cenim... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Sub Avg 04, 2007 12:03 pm | |
| zalim zbog - svacega,ali nicega posebnog i velikog.... moje najbolje osecanje je kada sam srecna kod ljudi cenim - iskrenost, duhovitost...svasta ,ali pre svega iskrenost (mrzim kada me neko laze)
isto | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Sub Avg 04, 2007 12:07 pm | |
| zalim zbog droge,mojih vena,ma moje tvrdoglavosti kada sam srecna znaci retko iskrenost jer ako sam ja iskrena mogu i drugi i ako priznam mogu i drugi
zelim da.... volim najvise na svetu.... na sebi bi promenila/o...... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Uto Avg 07, 2007 3:48 pm | |
| zelim da...budem vukovac volim najvise na svetu....sebe,porodicu,prijatelje,svoju kucu...................... na sebi bi promenila/o......nista!skroz sam zadovoljna i volim sebe!
najsrecnija sam kad.... divim se... najdraza osoba na ovom 4umu mi je... | |
|
| |
Roberta~Neda ..:Sol počinje da se druži sa tobom..:
Broj poruka : 137 Godina : 28 Localisation : Nastupam sa RBD-om! Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 09, 2007 3:53 pm | |
| najsrecnija sam kad,...sam uspesna divim se...dobrim,pametnim i lepim ljudima najdraza osoba na ovom forumu mi je...dunja
volela bih da... nikada ne bih uradila... ne volim kod drugih... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 09, 2007 4:01 pm | |
| volela bih da...se nisam osisala nikada ne bih uradila...namerno nesto zbog cega bih se posle kajala ne volim kod drugih...laz,hvalisavost,uobrazenost,glupost...
isto | |
|
| |
Roberta~Neda ..:Sol počinje da se druži sa tobom..:
Broj poruka : 137 Godina : 28 Localisation : Nastupam sa RBD-om! Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 09, 2007 4:06 pm | |
| volela bih da...upoznam RBD nikada ne bih uradila...nikada ne bih uradila nesto lose zbog druge osobe(lupetam,ali neznam sta drugo da kazem) ne volim kod drugih...laz,ogovaranje,svadjanje,razmazenost...
najlepsa osoba na svetu mi je... volela bih da imam... kada mi je dosadno... | |
|
| |
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 09, 2007 10:03 pm | |
| najlepsa osoba na svetu mi je....hm..nemam pojma u stvari znam Tom Kruz,Felipe KOlungo volela bih da imam ....pauka tarantulu jer mi je moj ugino... kada mi je dosadno...sizim,visim na netu,gledam tv
volela/o bih u buducnosti.... kada se pogledam u ogledalo na meni se ne svidja... brzo me iznervira.... | |
|
| |
Mia_-_Colucci ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 54 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 10, 2007 1:10 pm | |
| volela/o bih u buducnosti....da budem glumica ili prevodilac! kada se pogledam u ogledalo na meni se ne svidja...siske sto sam napravila! brzo me iznervira....moja tvrdoglava drugarica
moja najveca zelja je..... moje letovanje iz snova....... moj savrsen decko bi bio............ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. | |
| |
|
| |
| ..:Dopunite:.. | |
|