| ..:Dopunite:.. | |
|
+7Roberta~Neda Lika r-o-b-e-r-t-a dunja Kaca95 DULCE fan Anja Malena 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
r-o-b-e-r-t-a ..:Marizza te je čula kako pevaš u svojoj sobi:..
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 10, 2007 1:51 pm | |
| moja najveca zelja je da budem uspesna osoba letovanje hm nemam ni jedno letovanje iz snova bio bi ne postoji svrsen decko...po mnei...
isto | |
|
| |
DULCE fan Anja ..:Dobijaš prvu ocenu iz etike:..
Broj poruka : 159 Godina : 30 Localisation : Durch den monsun...mit Bill... Datum upisa : 27.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 17, 2007 10:57 pm | |
| moja najveca zelja je.....da upoznam Billa & Dulce moje letovanje iz snova.......je sa ekipom moj savrsen decko bi bio............BILL KAULITZ!!!
Mrzim... Wolela bi da... Zelim da... | |
|
| |
Looykeezz@'91 ..:Prestaješ da se družiš sa Sol:..
Broj poruka : 233 Godina : 33 Localisation : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 10.08.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 17, 2007 11:04 pm | |
| Mrzim....njanjavce Volela bi da...Erreway dodje u Beograd Zelim da...upoznam Cami,Benju i Felija
zivim za.... obozavam... najvise me nervira... | |
|
| |
DULCE fan Anja ..:Dobijaš prvu ocenu iz etike:..
Broj poruka : 159 Godina : 30 Localisation : Durch den monsun...mit Bill... Datum upisa : 27.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 17, 2007 11:05 pm | |
| zivim za....muziku & TH obozavam...gitare,bubnjewe,skejtowe & Billa najvise me nervira...kada neko trachari nekome iza ledja!
isto | |
|
| |
Cami ..:Postaješ dobar đak:..
Broj poruka : 189 Godina : 31 Localisation : kod benje u kuci! Datum upisa : 22.08.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Pet Avg 24, 2007 1:47 am | |
| zivim za...pa ne znam!recimo erreway obozavam pariz,benju najvise me nervira laz prevara glupani...
moj san... sebe za 20 god vidim kao... ne volim da jedem... | |
|
| |
r-o-b-e-r-t-a ..:Marizza te je čula kako pevaš u svojoj sobi:..
Broj poruka : 867 Godina : 34 Localisation : Imade me svuda po malo.... Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Sre Avg 29, 2007 11:22 am | |
| moj san...je da upishem patologiju sebe za 20 god vidim kao...uspeshnu osobu koja operishe nechiji mozak ne volim da jedem...shargarepu,spanatj...
moj san... sebe za 20 god vidim kao... ne volim da jedem... | |
|
| |
_MaRiZzAa_ ..:Saznaješ za Elite way school:..
Broj poruka : 70 Godina : 30 Localisation : U Elite Way School Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Avg 07, 2008 12:12 am | |
| Moj san je da postanem glumica Sebe za 20 godina vidim srecnu Ne volim da jedem mandze Sad ja: Za mene moji prijateli su... Najvise volim... Kod sebe zelim da smenim... ____________________________ >>>>>>>>>>REBELDE WAY PARA SIEMPRE<<<<<<<<<<<<<< | |
|
| |
Malena ..:Administrator:..
Broj poruka : 1222 Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. Čet Feb 05, 2009 11:20 am | |
| Za mene moji prijatelji su jedinstveni. Najvise volim porodicu, svog decka i prijatelje. Kod sebe zelim da smenim.. za sad nista.
Volim da nosim.. Nesto najbolje sto mi se desilo do sada je.. Ponekad znam da budem.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ..:Dopunite:.. | |
| |
|
| |
| ..:Dopunite:.. | |
|